Få vores nyheder på mail

Ansøgningsrunde for scenekunst, dans og performance

Nyhed   •   Maj 18, 2018 14:38 CEST

Foto fra danseforestillingen ’COVER’, Location X, som modtog bevilling ved seneste ansøgningsrunde. Fotograf: Morten Arnfred

Bikubenfonden åbner fra 1.-8. juni 2018 for ansøgninger om forestillinger og udvikling inden for scenekunstområdet. Her kan du ansøge om bevillinger i størrelsesordenen 50.000-300.000 kr. til nyskabende forestillinger, der har premiere i Danmark, eller udviklingsprojekter inden for scenekunstområdet. I udvælgelsen af ansøgninger har fonden særligt fokus på nyskabende idéer og lægger vægt på at styrke udviklingen af den idérigdom og kvalitet, der er på kunstscenen.

Læs mere her

Særligt fokus på dans og performance
Der er desuden en særlig invitation til ansøgninger inden for danse- og performanceområdet, som Bikubenfonden har en særlig opmærksomhed rettet mod i disse år. Bikubenfonden inviterer til at ansøge om forestillinger og projekter, der stimulerer international udveksling og underbygger netværk og vidensdeling på danse- og performanceområdet.

Læs mere her

Kommentarer (0)

Tilføj kommentar

Kommentar

Ved at indsende kommentaren accepterer du, at dine personoplysninger behandles i overensstemmelse med Mynewsdesks privatlivspolitik.