Få vores nyheder på mail

Konference for nuværende og kommende ledere på museer og kunsthaller

Nyhed   •   Aug 18, 2017 13:27 CEST

Kræver kulturinstitutioner en særlig form for ledelse? Hvordan dyrker man talenter inden for ledelse? Og hvorfor er det relevant at italesætte ledelse på kulturinstitutioner?

Det er nogle af de spørgsmål, som belyses og diskuteres den 28. september på en konference arrangeret af Bikubenfonden i samarbejde med Slots- og Kulturstyrelsen. Bikubenfonden har fokus på at nyskabe muligheder for, at kulturinstitutioner kan gå nye veje, og et vigtigt element i dette arbejde er udviklingen af ledelsen i de danske kulturinstitutioner. Konferencen er netop målrettet ledere af kunsthaller, museer og deres bestyrelsesformænd samt morgendagens ledere, som i fremtiden skal udvikle landets museer og kunsthaller.

Deltagere kan blandt andet høre Melody Kanschat, Executive Director fra Getty Leadership Institute tale om, hvad der egentlig ligger i ledelsesbegrebet i dag, og hvorfor vi ikke længere kan undgå at tale om det. De kan også opleve Sue Hoyle, Director fra Clore Leadership Programme UK fortælle om, hvordan man identificerer talenterne i sin organisation, og hvad der skal til for at ruste dem til at blive fremtidens ledere.

Konferencen finder sted på Carlsberg Museum & Business Centre, Valby Langgade 1, 2500 Valby fra kl. 9.30-17.00

Der er deltagerbetaling på 700 kr. pr. deltager.

Læs hele programmet og tilmeld dig her

Kommentarer (0)

Tilføj kommentar

Kommentar

Ved at indsende kommentaren accepterer du, at dine personoplysninger behandles i overensstemmelse med Mynewsdesks privatlivspolitik.