Få vores nyheder på mail

Art Hub Copenhagen etableret som forening

Nyhed   •   Jun 04, 2018 12:20 CEST

Art Hub Copenhagen er nu etableret som en forening. I foreningens bestyrelse er indtrådt væsentlige aktører inden for dansk samtidskunst, arkitektur, film og entreprenørkultur.

”Art Hub Copenhagen er et udtryk for en vision om et nytænkende og førende sted for samtidskunstens udfoldelse. Ambitionen er at skabe inspirerende og progressive rammer for samtidskunsten med tværfaglighed, samarbejder og internationalt perspektiv som kerneværdier. Målet er et fysisk hus beliggende centralt i København, der vil facilitere en markant og mangfoldig udvikling af samtidskunstens vilkår og muligheder internationalt,” siger bestyrelsesformand Tine Fischer.

Foreningen stiftes med det formål at arbejde for at etablere og drive Art Hub Copenhagen, herunder at forestå udvikling og planlægning af initiativet samt at indsamle de nødvendige økonomiske midler.

Art Hub Copenhagen skal være et dynamisk samlingspunkt for kunstnerisk produktion, udvikling og forskning, der stimulerer og udfordrer det professionelle kunstneriske miljø og samtidig har fokus på kunstens og kunstneres engagerede dialog med omverden.

I øjeblikket og frem til slutningen af 2018 vil Art Hub Copenhagen være i en udviklingsfase med fokus på konkretisering af koncept, partnerskaber, forretningsmodel, organisation og afsøgning af fysisk placering.

Art Hub Copenhagens bestyrelse
Foreningen har til formål at arbejde for at videreudvikle, implementere og drive Art Hub Copenhagen. Bestyrelsen tæller følgende medlemmer:

Formand:
Tine Fischer (Direktør og stifter, CPH:DOX)

Øvrige bestyrelsesmedlemmer:
Mikkel Bogh (Direktør, Statens Museum for Kunst)
Frederik Hardvendel (Direktør, Statens Værksteder for Kunst)
Ann Lislegaard (kunstner)
Dorte Mandrup (Kreativ direktør og partner, Dorte Mandrup Arkitekter)
Matias Møl Dalsgaard (Direktør og stifter, GoMore)

Bikubenfonden stiller ressourcer til rådighed for Art Hub Copenhagen i form af administration og udviklingsarbejde i den indledende fase og supporterer foreningens bestyrelse med den organisatoriske og indholdsmæssige udvikling samt etableringen af Art Hub Copenhagen.

Læs mere om Art Hub Copenhagen her.

Kommentarer (0)

Tilføj kommentar

Kommentar

Ved at indsende kommentaren accepterer du, at dine personoplysninger behandles i overensstemmelse med Mynewsdesks privatlivspolitik.