Få vores nyheder på mail

Bikubenfonden ansætter to senior projektledere

Nyhed   •   Feb 09, 2017 13:20 CET

Det glæder os meget at byde velkommen til vores to nye medarbejdere Peter Kirkhoff Eriksen og Mikkel Nedergaard. Deres ansættelser sker i direkte forlængelse af Bikubenfondens nye strategi, som blev vedtaget i sommeren 2016. Med strategien er vi i gang med at indarbejde en ny tilgang til vores indsatsområder, og det betyder blandt andet, at vi i langt højere grad end tidligere vil følge op på virkningen eller betydningen af de indsatser, vi sætter i værk. Som senior projektledere får Peter og Mikkel blandt andet ansvar for analysearbejde, monitorering og løbende evalueringer af Bikubenfondens indsatser.

Peter Kirkhoff Eriksen bliver senior projektleder på vores kulturområde. Han kommer fra en stilling som konsulent i Slots- og Kulturstyrelsen, hvor han blandt andet har arbejdet med den strategiske udvikling af museumsområdet. Peter har desuden været medlem af Statens Kunstråds Billedkunstudvalg og arbejdet som leder af Kunsthal Gl. Holtegaard og Parkmuseernes sekretariat.

Mikkel Nedergaard skal være senior projektleder på vores sociale område. Han kommer fra en stilling som evalueringsrådgiver i Dansk Flygtningehjælp, hvorfra han har stor erfaring med evaluering og monitorering af sociale indsatser både internationalt og i Danmark. Mikkel har desuden arbejdet som rådgiver og konsulent for Dansk Røde Kors og for Landbrug & Fødevarer.

Vores nye senior projektledere begynder i Bikubenfonden den 1. marts.

Du kan læse mere om Bikubenfondens nye strategi her.

Kommentarer (0)

Tilføj kommentar

Kommentar

Ved at indsende kommentaren accepterer du, at dine personoplysninger behandles i overensstemmelse med Mynewsdesks privatlivspolitik.