Få vores nyheder på mail

Nyt medlem til Bikubenfondens bestyrelse

Nyhed   •   Maj 02, 2019 08:00 CEST

Dorrit Vanglo, fotograf: Lennart Søgård-Høyer

Dorrit Vanglo indtræder i Bikubenfondens bestyrelse, da Anne Broeng efter 8 år i fondens bestyrelse har valgt at udtræde.

Det glæder os at byde velkommen til direktør i LD Fonde Dorrit Vanglo i Bikubenfondens bestyrelse. Dorrit Vanglo har som administrerende direktør i LD Fonde markant erfaring om det investeringsmæssige område og samfundsforhold generelt.

Dorrit Vanglo træder ind i fondens bestyrelse, da Anne Broeng, der har siddet i Bikubenfondens bestyrelse siden 2011, har valgt at udtræde grundet omfanget af øvrige bestyrelseshverv.

”Vi glæder os over, at Dorrit Vanglo har sagt ja til posten i Bikubenfondens bestyrelse. Med Dorrit Vanglo sikrer vi, at vi fortsat har stærk investeringsmæssig erfaring i bestyrelsen. Samtidig takker vi Anne Broeng for hendes markante indsats og medvirken til den strategiske udvikling af Bikubenfonden de seneste 8 år,” udtaler bestyrelsesformand for Bikubenfonden Niels Smedegaard.

FAKTA

Bikubenfondens bestyrelse per 1. maj 2018:

Bestyrelsesformand Niels Smedegaard

Næstformand Thomas Hofman-Bang, direktør Industriens Fond

Bestyrelsesmedlem Louise Gade, prorektor VIA University College

Bestyrelsesmedlem Marie Nipper, direktør for Copenhagen Contemporary

Bestyrelsesmedlem Mads Roke Clausen, PhDfellow ved Roskilde Universitet

Bestyrelsesmedlem Dorrit Vanglo, adm. Direktør LD Fonde

Læs mere om Bikubenfondens bestyrelse her: http://www.bikubenfonden.dk/bestyrelse

Kommentarer (0)

Tilføj kommentar

Kommentar

Ved at indsende kommentaren accepterer du, at dine personoplysninger behandles i overensstemmelse med Mynewsdesks privatlivspolitik.