Gå til indhold
Årets Reumert bliver evalueret

Nyhed -

Årets Reumert bliver evalueret

Den 20 år gamle prisuddeling Årets Reumert skal igennem en større evaluering dette forår. Vi hilser input og inspiration velkommen.

Årets Reumert kan dette år fejre 20 års jubilæum. Siden 1998 har Bikubenfonden sammen med Reumert-juryen nomineret og uddelt priser til scenekunstnere, der har skabt oplevelser i særklasse inden for dansk scenekunst. Formålet har været at synliggøre de ekstraordinære præstationer inden for scenekunsten og stimulere interessen for det levende teater i Danmark. I den kommende tid går vi i gang med et større evalueringsarbejde for at finde ud af: om Årets Reumert stadig lever op til ambitionen om at stimulere interessen for scenekunst; om der findes et uopdaget potentiale for udvikling af prisuddelingsformatet og om Årets Reumert er med til at styrke og udvikle dansk scenekunst, sådan som vi ønsker i Bikubenfonden.

Golden Days Sekretariatet står for evalueringsarbejdet og vil udvælge og kontakte en række interessenter for at samle svar, input og inspiration. Har du input til evalueringen eller god inspiration, er du velkommen til at sende en mail til reumert@goldendays.dk inden den 12. marts 2018.

Dette års prisuddeling finder sted i Skuespilhuset lørdag den 9. juni, og nominerede bliver offentliggjort mandag den 30. april.

Emner

Tags

Pressekontakt

Iben Haugaard

Iben Haugaard

Pressekontakt Kommunikationschef 26 22 09 26
Maja Bundgaard Hjorth

Maja Bundgaard Hjorth

Pressekontakt Kommunikationsmedarbejder Visuel kommunikation 29 82 08 52

Relaterede nyheder