Gå til indhold
Asbjørn Kristensen Høgsbro ansat som community udvikler i Bikubenfonden. Foto: Ulrik Jantzen
Asbjørn Kristensen Høgsbro ansat som community udvikler i Bikubenfonden. Foto: Ulrik Jantzen

Nyhed -

Bikubenfonden ansætter community udvikler

Asbjørn Kristensen Høgsbro skal som community udvikler i Bikubenfonden være med til at lægge fundamentet til det community, som bliver udgangspunktet for fondens samarbejde med andre aktører, der arbejder med at nyskabe muligheder for unge på kanten og aktuel scene- og billedkunst.

Hvordan samler man forskellige fagligheder og samfundsaktører om at skabe varige forandringer for udsatte unge og bedre rammer og vilkår for en nyskabende kunstscene? Og hvordan skaber man et hus, hvor udveksling af inspiration og viden er i højsædet? De spørgsmål bliver centrale i Asbjørn Kristensen Høgsbro nye job. Han er netop blevet ansat som Community Udvikler i Bikubenfonden, der står over for en markant udvikling af organisationen. 

"I Bikubenfonden tror vi på, at nye samarbejdsformer, mangefacetteret viden og ny inspiration er nøglen til at ændre fastgroede tankemønstre, skabe udvikling eller finde kreative løsninger. Derfor har vi sat os for at udvikle en ny communitypræget tilgang til vores filantropiske arbejde. Det er en ændring af organisationen, som der ikke ligger en færdig opskrift på, men noget vi skal udvikle sammen med vores samarbejdspartnere, og vi er glade for at kunne byde Asbjørn velkommen til at drive den udvikling," siger administrerende direktør Søren Kaare-Andersen. 

Asbjørn Kristensen Høgsbro har en baggrund som konsulent i Implement Consulting Group, hvor han har hjulpet blandt andet fonde, ngo’er og kommuner med at udvikle strategi og forretning i nye samspil med målgrupper og samarbejdspartnere. Asbjørn har også været med til at starte og udvikle scenekunstinstitutionen HAUT, der skaber rammer og publikumssamtaler om scenekunstneriske eksperimenter. Tidligere har han arbejdet med international kulturudveksling og nye kunstsamarbejder i Kulturstyrelsen.

Læs også: Bikubenfonden flytter til Københavns Nordvestkvarter

Emner

Kontakt

Iben Haugaard

Iben Haugaard

Pressekontakt Kommunikationschef 26 22 09 26
Jeppe Bo Rasmussen

Jeppe Bo Rasmussen

Pressekontakt Chef for public affairs og kommunikation på kunstområdet 24 40 18 97
Emilie Refsgaard

Emilie Refsgaard

Pressekontakt Chef for public affairs og kommunikation på socialområdet (barselsvikar) 30 48 46 40
Marie Futtrup

Marie Futtrup

Pressekontakt Kommunikationsmedarbejder 31 78 59 27