Gå til indhold
Bikubenfonden ansætter to senior projektledere

Nyhed -

Bikubenfonden ansætter to senior projektledere

Det glæder os meget at byde velkommen til vores to nye medarbejdere Peter Kirkhoff Eriksen og Mikkel Nedergaard. Deres ansættelser sker i direkte forlængelse af Bikubenfondens nye strategi, som blev vedtaget i sommeren 2016. Med strategien er vi i gang med at indarbejde en ny tilgang til vores indsatsområder, og det betyder blandt andet, at vi i langt højere grad end tidligere vil følge op på virkningen eller betydningen af de indsatser, vi sætter i værk. Som senior projektledere får Peter og Mikkel blandt andet ansvar for analysearbejde, monitorering og løbende evalueringer af Bikubenfondens indsatser.

Peter Kirkhoff Eriksen bliver senior projektleder på vores kulturområde. Han kommer fra en stilling som konsulent i Slots- og Kulturstyrelsen, hvor han blandt andet har arbejdet med den strategiske udvikling af museumsområdet. Peter har desuden været medlem af Statens Kunstråds Billedkunstudvalg og arbejdet som leder af Kunsthal Gl. Holtegaard og Parkmuseernes sekretariat.

Mikkel Nedergaard skal være senior projektleder på vores sociale område. Han kommer fra en stilling som evalueringsrådgiver i Dansk Flygtningehjælp, hvorfra han har stor erfaring med evaluering og monitorering af sociale indsatser både internationalt og i Danmark. Mikkel har desuden arbejdet som rådgiver og konsulent for Dansk Røde Kors og for Landbrug & Fødevarer.

Vores nye senior projektledere begynder i Bikubenfonden den 1. marts.

Du kan læse mere om Bikubenfondens nye strategi her.

Emner

Tags

Pressekontakt

Iben Haugaard

Iben Haugaard

Pressekontakt Kommunikationschef 26 22 09 26
Julie Salling Lind

Julie Salling Lind

Pressekontakt Kommunikationsmedarbejder Visuel kommunikation 31 76 83 77
Marianne With Bindslev

Marianne With Bindslev

Pressekontakt Chef for public affairs +45 20 67 30 38