Få vores nyheder på mail

Bikubenfonden inviterer til ansøgningsrunde for scenekunst og billedkunst

Nyhed   •   Maj 05, 2020 14:49 CEST

Foto fra forestillingen 'Folkekongen' på Husets Teater, som modtog bevilling ved Bikubenfondens ansøgningsrunde i november 2018. Fotograf: Henrik Ohsten Rasmussen. På billedet: skuespiller Youssef Wayne Hvidtfeldt.

Fra den 6. maj - 3. juni åbner Bikubenfonden for ansøgninger om udstillinger og udvikling inden for billedkunstområdet samt forestillinger og udvikling inden for scenekunsten.

I Bikubenfonden ønsker vi at styrke udviklingen af den idérigdom og kvalitet, der er på kunstscenen. Derfor kan du fra den 6. maj - 3. juni 2020 ansøge om bevillinger i størrelsesordenen 50.000 - 300.000 kr. til:

  • Nyskabende udstillinger og øvrig formidling af billedkunst i Danmark
  • Nyskabende scenekunstforestillinger, der har premiere i Danmark
  • Nyskabende danse- eller performanceproduktioner, som opføres i Danmark
  • Formidling af scenekunst, dans eller performance
  • Udvikling inden for scene- og billedkunstområdet

Vi ønsker at understøtte den fortsatte kreative udfoldelse af kunsten under COVID-19 krisens helt særlige omstændigheder. Derfor kan der i denne ansøgningsrunde også ansøges om midler til indsatser, der på nyskabende vis vil skabe kunstoplevelser, som kan opleves af et publikum under COVID-19 krisens nedlukning og delvise genåbning af samfundet. Indsatserne kan have fysiske såvel som digitale formater. Bikubenfonden er med dette fokus en del af det fælles fondsinitiativ Sammen om kunsten. Læs mere om initiativet her

Læs mere her: https://www.bikubenfonden.dk/ansoegningsrunde-scenekunst-og-billedkunst