Gå til indhold
Bikubenfonden søger ansvarlig for public affairs og kommunikation på socialområdet

Nyhed -

Bikubenfonden søger ansvarlig for public affairs og kommunikation på socialområdet

Vil du være med til at skabe varige forandringer for unge på kanten af samfundet? Og forstår du at samle forskellige aktører om en fælles dagsorden, formidle ny viden til landets beslutningstagere og skabe kommunikationsstrategier, der er med til at drive en udvikling? Så er du måske den medarbejder, vi søger som ansvarlig for kommunikation og public affairs på socialområdet.

I Bikubenfonden har vi fokus på to områder i vores filantropiske arbejde: unge på kanten og aktuel scene- og billedkunst. På socialområdet arbejder vi for at skabe systemiske forandringer for unge på kanten, og i den forbindelse har vi brug for en stærk kommunikatør med erfaring med public affairs arbejde.

Som ansvarlig for kommunikation og public affairs på socialområdet kommer du i samarbejde med socialteamets programchefer til at arbejde med at samle interessenter om nyskabende løsninger, skabe samtaler og debat, formidle ny viden og sætte dagsordner, der kan lede mod den forandring, vi ønsker. Samtidig vil du i tæt samarbejde med kommunikationschefen arbejde med den overordnede kommunikation af Bikubenfonden. Fonden er i disse år under stærk udvikling, og vi arbejder i øjeblikket mod at opbygge et community inden for vores fokusområder.

Vi har en stor tro på, at samarbejde kan inspirere os, styrke os og gøre os mere modige – det gælder både internt i Bikubenfonden, og når vi agerer som udviklingspartner sammen med andre organisationer. Derfor søger vi en person, der er parat til at kaste sit politiske indblik, sin brede kommunikationsfaglighed og sit stærke engagement ind i arbejdet og dele ud af sin mangeårige erfaring og stærke kompetencer.

Dine arbejdsopgaver:

 • Udvikle strategier og mål på tværs af politik og kommunikation, der kan være med til at drive en udvikling på socialområdet.
 • Skrive indlevende og ungefokuserede casehistorier til presse og SoMe om de nyskabende løsninger, som Bikubenfondens samarbejdspartnere udvikler.
 • Følge den politiske udvikling og bidrage med reaktioner i pressen og på SoMe, som tapper ind i den politiske samtale.
 • Eksekvere debatskabende arrangementer og kampagner, der formidler viden og sætter samtaler og debat i gang og som kobler lokale eksperimenter med nationale agendaer. Eksempelvis på det årlige folkemøde.
 • Løbende produktion til Bikubenfondens hjemmeside og SoMe-kanaler.
 • Koordinere kommunikation med vores samarbejdspartnere.
 • Sparring ift. tilsvarende opgaver på kunstområdet.
 • Koncernkommunikation og rådgivning af talspersoner.
 • Bidrage til transparens og god dialog i vores arbejde.

Arbejdet er præget af mange forskelligartede opgaver, og det er afgørende, at du kan tage ansvar og arbejde selvstændigt og er interesseret i både strategiudvikling og praktisk eksekvering.

Din profil:
Du har en relevant uddannelse som fx journalist, cand. comm. eller lign. samt mange års erfaring med kommunikationsarbejde på socialområdet i fx en NGO, et ministerium, som politisk journalist eller på kommunikationsbureau. Vi søger en person, der:

 • Har et stærkt drive og mod til at afprøve nye veje.
 • Har indblik i politiske processer og kommunikation på socialområdet.
 • Har erfaring med at arbejde med strategisk målsætning såvel som praktisk eksekvering.
 • Er sikker og erfaren i skriftlig kommunikation.
 • Er en stærk historiefortæller med en særlig evne til at se de store fortællinger om fremtidens samfund i de små, lokale indsatser for unge på kanten.
 • Kan rådgive talspersoner omkring både mundtlig kommunikation og tilstedeværelse på sociale medier.
 • Er god til både at give og modtage feedback.
 • Har erfaring med at lede kommunikationskampagner efter strategiske mål.
 • Kan sætte en dagsorden i både traditionelle og på sociale medier.
 • Har erfaring med at bruge sin kommunikationsfaglighed i mange forskellige sammenhænge.


Bikubenfonden er en værdibåret organisation, hvor tilliden til den enkelte og til fællesskabet trumfer rigide regler og rammer. En organisation, hvor udvikling stortrives, engagementet er ekstraordinært, og hvor man står ved det elitære i den forstand, at man altid går efter det bedste.

Som chef for public affairs på socialområdet arbejder du tæt sammen med programcheferne på socialområdet. Samtidig har du et team af kommunikationsfaglige i ryggen, som bidrager med feedback og faglig sparring - ligesom du forventes at bidrage med din faglige støtte og feedback.

Der er tale om en fuldtidsstilling, som ønskes besat snarest. I jobbet vil du referere til kommunikationschef Iben Haugaard. Hvis du vil høre mere om stillingen, er du velkommen til at tage kontakt på ih@bikubenfonden.dk eller 26220926. Ansøgningen sendes til job@bikubenfonden.dk.

Der er deadline for ansøgninger 13. marts kl. 8.

Første samtaler vil ligge den 15. og 16. marts.

Om Bikubenfonden
Bikubenfonden er en erhvervsdrivende fond, der arbejder med at nyskabe muligheder for unge på kanten og for aktuel scene- og billedkunst. Vi er en værdibåret organisation, hvor tilliden til den enkelte og til fællesskabet trumfer rigide regler og rammer. En organisation, hvor udvikling stortrives, og engagementet er ekstraordinært. Trivslen er god, dialogen er åben og fagligheden er høj. I Bikubenfonden tager vi ansvar for hinanden og for det samfund, vi er en del af.

Emner

Kategorier

Kontakt

Iben Haugaard

Iben Haugaard

Pressekontakt Kommunikationschef 26 22 09 26