Gå til indhold
Bikubenfonden søger en senior udviklingspartner, der kan bidrage til nyskabelse og forandring på kunstområdet

Nyhed -

Bikubenfonden søger en senior udviklingspartner, der kan bidrage til nyskabelse og forandring på kunstområdet

Vil du være med til at skabe udvikling og understøtte kunstinstitutioner i at realisere deres potentiale? Kan du bidrage til at forbedre rammerne og mulighederne for aktuel scene- og billedkunst i Danmark? Så er du måske den nye senior udviklingspartner, vi søger.

I Bikubenfonden arbejder vi for at nyskabe muligheder for unge på kanten og for aktuel scene- og billedkunst. På kunstområdet arbejder vi med systemisk forandring og kunstnerisk udvikling ved at skabe rum for eksperimenter og nytænkning, der udvikler kunsten, kunstinstitutioner, fagfelterne og vores samfund.

Det er i Bikubenfondens kunstteam, der er en stilling ledig, som skal understøtte kunstens betydning for mennesker og samfund og bidrage til, at kunstens institutioner og organisationer kan gå nye veje og realisere deres potentiale.

For at sikre at de indsatser, vi sætter i gang, får størst mulig betydning, lægger vi et stort arbejde i at samle viden og danne os overblik over de problemer eller uudnyttede muligheder, der er indenfor vores fokusområder. Vi ønsker at agere som en proaktiv, samarbejdsorienteret og engagerende fond. Det skal den rette kandidat bidrage til.

I stillingen vil der derfor være et vigtigt fokus på at skabe udvikling gennem tætte samarbejder og længerevarende partnerskaber med scene- og billedkunstfeltets institutioner, hvor strategisk, organisatorisk og kunstnerisk udvikling er centrale mål. Desuden vil det være vigtigt at løfte vores læring, metoder, dagsordener og samarbejder på et strategisk niveau - fx sammen med statslige og kommunale aktører, kunstens organisationer, fonde og andre partnere.

Stillingen
Du vil arbejde som udviklingspartner for vores samarbejdspartnere, hvilket indebærer samarbejde om fondens indsatser med mange forskellige aktører. Den samlede indsats kræver, at du formår at sætte fondens forskellige filantropiske virkemidler i spil med det formål at opnå størst mulig betydning. Dine arbejdsopgaver og ansvarsområder omfatter følgende:

  • Være ansvarlig for at planlægge, drive og lede udviklingen i en række af fondens indsatser, herunder facilitere processer og afholde workshops og dialogmøder med og mellem samarbejdspartnere og interessenter.
  • Udføre administrative opgaver i forbindelse med fondsbevillinger, herunder bestyrelsesbetjening procesplanlægning, afrapportering og økonomistyring.
  • Styrke netværk, dialog og samarbejde med de aktører, der former rammerne for kunstfelterne i Danmark, herunder stat og kommuner.
  • Opsøge ny viden og nye tendenser på scene- og billedkunstområdet gennem både skrivebords- og fieldresearch.
  • Understøtte formidling af indsatser med samarbejdspartnere og politiske beslutningstagere.
  • Bidrage til udvikling af nye indsatser, programmer og flerårige samarbejder med kunstfeltets aktører.

Du bliver en del af en lille, dynamisk og engageret enhed. Du får stor frihed og ansvar til at præge og udføre dine arbejdsopgaver. I kunstteamet sparrer vi også med kolleger i vores samlede filantropiske team, der desuden består af socialteamet samt kommunikations- og public affairs-teamet. Du vil referere til Dina Vester Feilberg, kunstchef i Bikubenfonden.

Profil
Vi søger en medarbejder med gode rådgivnings- og projektlederkompetencer. Du skal være struktureret og tage ansvar for og drive egne projekter samt kunne samarbejde om fælles opgaver.

Du er en stærk formidler både mundtligt og skriftligt. Du kan omsætte ny viden og tendenser til konkrete indsatser. Du har også evnen til og trives i at bevæge dig ud over vanetænkningen, se alternative perspektiver og arbejde relationelt.

I vores kollegaskab og eksterne relationer vægter vi empati, nysgerrighed, ansvar og gensidig tillid højt. Desuden skal du finde det givende og inspirerende at bidrage til fællesskabet i communityet Thoravej29, som Bikubenfonden er medlem af.

Bikubenfonden har fokus på aktuel scene- og billedkunst, og det er vigtigt, at du har et solidt netværk inden for disse felter. Vi forventer, at du har en stærk analytisk tilgang, samt en høj faglighed inden for fondens fokusområder og en relevant videregående uddannelse - fx inden for kunst eller kultur.

Endelig ønsker vi en medarbejder med mindst 10 års erfaring – fx inden for kunstinstitutioner, kompagnier eller tilsvarende, og gerne i kombination med erfaring fra fx den offentlige administration eller interesseorganisationer.

Ansøgning
Der er tale om en fuldtidsstilling, som ønskes besat snarest. Hvis du vil høre mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte Dina Vester Feilberg: dvf@bikubenfonden.dk, tlf.: 2684 9348.

Ansøgning og CV sendes til job@bikubenfonden.dk. Deadline er onsdag den 6. december, 2023.

Den første samtale afholdes den 13. - 14. december. En eventuel anden samtale afholdes den 20. december. I forbindelse med ansættelsesforløbet vil der blive gennemført en personprofiltest.

Læs mere om Bikubenfonden her.

Emner

Kategorier

Kontakt

Jeppe Bo Rasmussen

Jeppe Bo Rasmussen

Pressekontakt Chef for public affairs og kommunikation på kunstområdet 24 40 18 97