Gå til indhold
Bikubenfonden søger programchef til filantropisk udvikling

Nyhed -

Bikubenfonden søger programchef til filantropisk udvikling

Drømmer du om at arbejde med filantropisk udvikling og vil du være med til at realisere fremtidens mødested og professionelle fællesskab for dem, der kan og vil transformere mennesker og samfund? Vi søger strategisk stærk programchef, der er en mester i at koordinere og nå målet samtidig med at gode relationer udvikles og humøret holdes højt.

I Bikubenfonden tror vi på, at det er i mødet mellem forskellige fagligheder, logikker og perspektiver, at nye tanker og muligheder opstår. Derfor har vi taget initiativ til at skabe Thoravej 29 - et community af ambitiøse mennesker og organisationer fra særligt socialområdet og kunstfeltet, men også andre fagområder. Det er også derfor vi er i gang med at transformere en ældre industribygning, der i fremtiden kommer til at rumme faciliteter skabt til samarbejde, inspiration og udvikling med blandt andet arbejdspladser, møderum, Black Box til scenekunstnerisk udvikling, atelierer, værksteder, udstillingsrum, video- og lydstudie mm. Vores ambition med Thoravej 29 er at skabe et mødested og et professionelt fællesskab for dem, der kan og vil transformere mennesker og samfund. Det er en metode til at skabe et stærkt grundlag for systemforandring og en helt ny vej at gå i vores filantropiske arbejde.

Communitiet blev etableret som selvstændig forening i 2023 og har lige nu til huse i midlertidige lokaler på Enigheden. Men om godt et år skal vi være klar til indflytning på Thoravej 29, og eftersom der er mange gode kollegaer og partnere involveret i projektet, er der også et stort behov for at planlægge, organisere, skabe overblik, prioriterer strategisk og sikre den nødvendige fremdrift. Som programchef vil du få til opgave at sikre samarbejde og udvikling af Bikubenfondens tværgående indsatser med særligt fokus på Thoravej 29. I første omgang bliver du ansvarlig for transitionen og indflytning i 2025. Du får til opgave at sikre en stram og effektiv styring mod målet samtidig med, at du sørger for medejerskab og motivation blandt de vigtigste interessenter.

Dine arbejdsopgaver og ansvarsområder omfatter følgende:

 • Strategisk planlægning: Det vil være dit ansvar, at prioritering og planlægning navigeres efter et overordnet strategisk mål.
 • Program-/projektledelse: Du vil være ansvarlig for at udarbejde og overholde tidsplaner og budgetter og at forskellige spor koordineres og dermed går op i en højere enhed ved indflytning.
 • Interessenthåndtering: Du skal sørge for at skabe gode relationer, engagere og motivere nøgleinteressenter på tværs af organisationer for dermed sikre et effektivt og værdiskabende samarbejde.
 • Kommunikation/formidling: Du sørger for løbende kommunikation interessenterne imellem og orientering af direktion og bestyrelse – blandt andet gennem indstillings-og orienteringsnotater.
 • Problemløsning: Du skal navigere i en hverdag med en høj grad af kompleksitet og går optimistisk og løsningsorienteret til de svære opgaver.

Vi søger en profil, der:

 • Har mindst fem års erfaring som rådgiver og projektleder.
 • Tænker strategisk og evner at omsætte overordnede ambitioner til konkrete delmål, opgaver, leverancer og planer.
 • Er stærk til at designe, facilitere og drive processer og kan fremvise erfaring med succesfuld styring af komplekse projekter eller programmer med mange arbejdsstrømme og interessenter.
 • Har forretningsforståelse og erfaring med udvikling og kvalificering af forretningsmodeller, herunder udarbejdelse af budgetter.
 • Kan drive egne projekter og trives bedst med at tage det fulde ansvar over dem.
 • Evner at engagere og motivere interessenter på tværs af organisationer og kan fremvise erfaring med at skabe effektive samarbejder og gode samarbejdsrelationer.
 • Har stærke skriftlige og verbale kommunikationsfærdigheder samt evne til at levere både klar og engagerende kommunikation.
 • Er trænet i hurtig omstilling og trives med at opgaver ændrer sig i takt med ændringer i situationen eller opstående behov.
 • Er en teamplayer med højt selvværd og lille ego – du skal både være interesseret i at lære og have lyst til at give egen viden videre til andre.

Du vil blive en del af Bikubenfondens filantropiske team, der arbejder med indsatser, der går tværs af Bikubenfondens strategiske fokusområder. Du vil dermed komme til at arbejde sammen med både kunst-, social- og kommunikationsteam. Vi vægter empati, nysgerrighed, ansvar og gensidig tillid højt internt som eksternt. Du vil referere til Sine Egede Eskesen, udviklingsdirektør i Bikubenfonden.

Ansøgning
Der er tale om en fuldtidsstilling, som ønskes besat snarest. Hvis du vil høre mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte Sine Egede Eskesen på tlf.: 27294747 inden den 21. december (grundet juleferie).
Ansøgning og CV sendes til job@bikubenfonden.dk.

Deadline er tirsdag den 2. januar 2024, kl. 8.00.

Den første samtale afholdes den 8. januar. En eventuel anden samtale afholdes den 15. eller 16. januar.

I forbindelse med ansættelsesforløbet vil der blive gennemført en personprofiltest.

Læs mere om Bikubenfonden her.

Emner

Kategorier

Kontakt

Iben Haugaard

Iben Haugaard

Pressekontakt Kommunikationschef 26 22 09 26