Gå til indhold
Bikubenfonden søger public affairs ansvarlig

Nyhed -

Bikubenfonden søger public affairs ansvarlig

Vil du være med til at skabe varige forandringer for udsatte unge og bedre rammer og vilkår for en nyskabende kunstscene? Og forstår du at samle forskellige aktører om en fælles dagsorden, formidle ny viden til landets beslutningstagere og skabe kommunikationsstrategier, der er med til at drive en udvikling? Så er du måske den public affairs ansvarlige, vi søger.

I Bikubenfonden mener vi, at vores samfund skal vurderes på mulighederne for at realisere menneskeligt og kunstnerisk potentiale. På socialområdet arbejder vi for at skabe systemiske forandringer for unge på kanten ved at genere ny viden og teste nye løsninger på området. Mens vi på kunstområdet baner vejen for kunstnerisk udvikling ved at skabe rum for eksperimenter, nytænkning og kunstinstitutioners udvikling. Som ansvarlig for public affairs kommer du til at arbejde med at samle interessenter om nyskabende løsninger, skabe samtaler og debat på både social- og kunstområdet, formidle ny viden og sætte dagsordner, der kan lede mod den forandring og forløsning af potentialer, vi ønsker.

Vi har en stærk tro på, at samarbejde kan inspirere os, styrke os og gøre os mere modige – det gælder både internt i Bikubenfonden, og når vi agerer som udviklingspartner sammen med andre organisationer. Derfor søger vi en person, der er parat til at kaste sit politiske indblik, sin brede kommunikationsfaglighed og sit stærke engagement ind i arbejdet og dele ud af sin mangeårige erfaring og stærke kompetencer.

Dine arbejdsopgaver

 • Udvikle strategier og mål på tværs af politik og kommunikation, der kan være med til at drive en udvikling på social- og kunstområdet
 • Følge den politiske udvikling på områderne og bidrage med reaktioner i pressen og på SoMe, som tapper ind i den politiske samtale
 • Eksekvere kampagner, der formidler viden og sætter samtaler og debat i gang og som kobler lokale eksperimenter med nationale agendaer.
 • Koordinere kommunikation med vores samarbejdspartnere
 • Bidrage til transparens og god dialog i vores arbejde

Arbejdet er præget af mange forskelligartede opgaver, og det er afgørende, at du kan tage ansvar og arbejde selvstændigt og er interesseret i både strategiudvikling og praktisk eksekvering.

Din profil

Du har en relevant kommunikationsuddannelse som fx journalist, cand. comm. eller lign. samt mange års erfaring med kommunikationsarbejde i fx en NGO, et ministerium, som politisk journalist eller på kommunikationsbureau. Vi søger en person, der:

 • Har et stærkt drive og mod til at afprøve nye veje
 • Har indblik i politiske processer og kommunikation
 • Har erfaring med at arbejde med strategisk målsætning såvel som praktisk eksekvering
 • Er sikker og erfaren i skriftlig kommunikation
 • Er god til både at give og modtage feedback
 • Har erfaring med at lede kommunikationskampagner efter strategiske mål
 • Kan sætte en dagsorden i både traditionelle og på sociale medier
 • Har erfaring med at bruge sin kommunikationsfaglighed i mange forskellige sammenhænge

I Bikubenfonden arbejder du tæt sammen med fagspecialister fra hhv. social- og kunstområdet. Samtidig har du et lille team af kommunikationsfaglige i ryggen, som bidrager med feedback og faglig sparring - ligesom du forventes at bidrage med din faglige støtte og feedback.

Der er tale om en fuldtidsstilling, som ønskes besat snarest. I jobbet vil du referere til kommunikationschef Iben Haugaard. Hvis du vil høre mere om stillingen, er du velkommen til at tage kontakt på ih@bikubenfonden.dk eller 26220926. Ansøgningen sendes til ih@bikubenfonden.dk.

Der er deadline for ansøgninger 16. juni kl. 12. Samtaler vil ligge i uge 25-26.

Bikubenfondens udvikling
Bikubenfonden er en erhvervsdrivende fond, som er under stærk udvikling i disse år. Fra at have været en fond med fokus på donationer, har fondens arbejde i dag fået en langt mere katalytisk præget tilgang og i øjeblikket undersøger vi, hvordan styrken ved et community kan bidrage i det filantropiske arbejde.

Kategorier

Pressekontakt

Iben Haugaard

Iben Haugaard

Pressekontakt Kommunikationschef 26 22 09 26
Emilie Beck Vestergaard

Emilie Beck Vestergaard

Pressekontakt Content Manager Visuel kommunikation 20 95 22 70
Marie Andergren

Marie Andergren

Pressekontakt Chef for public affairs og kommunikation på det sociale område 24 91 56 52
Jeppe Bo Rasmussen

Jeppe Bo Rasmussen

Pressekontakt Chef for public affairs og kommunikation på kunstområdet 24401897