Gå til indhold
Bikubenfonden søger studentermedhjælper

Nyhed -

Bikubenfonden søger studentermedhjælper

Vil du være med til at støtte op om udvikling og afprøvning af nytænkende indsatser med det formål at skabe mest mulig social værdi og kunstnerisk kvalitet? 

Som studentermedhjælper i Bikubenfonden bliver du en del af et team, der agerer proaktivt, samarbejdsorienteret og engageret for at skabe nye muligheder for unge på kanten af samfundet og for kunstnere og kulturinstitutioner til at gå nye veje.

Arbejdsopgaver
Du kommer til at arbejde på tværs af fondens to fokusområder, hvor du skal assistere med følgende opgaver:

 • Desk-research i forbindelse med nye initiativer inden for fondens fokusområder
 • Udarbejdelse af skriftligt materiale til bl.a. bestyrelsesmøder, nyhedsbrev og øvrig kommunikation
 • Administrative og praktiske opgaver i forbindelse med fondens behandling af ansøgninger, uddelinger og øvrige henvendelser
  – herunder besvarelser på sagshenvendelser telefonisk eller pr. mail, samt sagshåndtering i Bikubenfondens ansøgningssystem
 • Koordinering og booking af møder inkl. forberedende og opfølgende arbejde
  – herunder udarbejdelse af præsentationer, indhente informationer, skrive mødereferater etc.
 • Andre ad-hoc opgaver i relation til fondens uddelingsaktiviteter

Vi søger en person, der

 • er i gang med en videregående uddannelse, og som minimum er i gang med tredje studieår
 • har gode kommunikationsevner – både mundtligt og skriftligt
 • har lyst til og erfaring med at arbejde med strukturskabende værktøjer, herunder bl.a. Excel
 • har gode IT-kundskaber

Derudover forventer vi, at du er struktureret og har øje for detaljen, og at du trives i et arbejdsmiljø, hvor der ind imellem er højt tempo. Vi forventer, at du kan arbejde selvstændigt og samvittighedsfuldt, og samtidig kan bevare overblikket over mange små og store opgaver.

Vi tilbyder
Arbejdstiden vil være på ca. 15-20 timer om ugen. Vi er naturligvis fleksible omkring eksamensperioder, så du kan få job og studie til at hænge sammen. Vi forventer dog også at du er fleksibel og villig til at arbejde på skæve tidspunkter i forbindelse med Bikubenfondens prisuddelinger og arrangementer.

Om Bikubenfonden
Bikubenfonden er en uafhængig, erhvervsdrivende fond, hvis afkast går til sociale og kulturelle formål, som er til gavn for samfundet. I 2016 anvendte fonden 92 millioner kroner til filantropisk arbejde i Kongeriget Danmark. I disse år udvikler Bikubenfonden sig fra at være en traditionel fond, der alene uddeler penge, til en fond, der arbejder mere proaktivt for at skabe forandringer i samfundet. Vores strategi er baseret på tænkningen om, at vi som filantropisk fond er i en unik position til at handle risikovilligt og tænke langsigtet.

På kulturområdet arbejder vi med særligt fokus på scene- og billedkunst, hvor vi bistår professionelle kunstnere og kulturinstitutioner med at gå nye veje og realisere deres potentiale. Vi arbejder med udviklingen af den idérigdom og kvalitet, der er på kunstscenen.

På det sociale område har vi særligt fokus på udsatte unge på kanten af samfundet. Vi arbejder ud fra en stærk tro på det enkelte menneskes ressourcer og ønsker at give socialt udsatte unge mulighed for at gå nye veje og realisere deres potentiale.

I jobbet vil du skulle referere til chef for kulturområdet Mette Marcus og chef for det sociale område Sine Egede.

Ansættelse
Stillingen besættes i løbet af september måned. Vi vurderer kandidater løbende og ser frem til at modtage din ansøgning senest den 14. august 2017. Send venligst CV og motiveret ansøgning til nuværende studentermedhjælper Casper Hartz: cbh@bikubenfonden.dk, som du også er velkommen til at kontakte, såfremt du har spørgsmål omkring stillingen.

Vi glæder os til at høre fra dig!

Emner

Pressekontakt

Iben Haugaard

Iben Haugaard

Pressekontakt Kommunikationschef 26 22 09 26
Julie Salling Lind

Julie Salling Lind

Pressekontakt Kommunikationsmedarbejder Visuel kommunikation 31 76 83 77