Gå til indhold
Bikubenfonden udvider bestyrelsen

Nyhed -

Bikubenfonden udvider bestyrelsen

Maria Rørbye Rønn generaldirektør i DR og Sheela Maini Søgaard, CEO og Partner i Bjarke Ingels Group indtræder per 18. april 2023 som medlemmer i Bikubenfondens bestyrelse.

De to stærke profiler vil fremover engagere sig i Bikubenfondens arbejde med at nyskabe muligheder for unge på kanten og aktuel scene- og billedkunst. Udvidelsen af bestyrelsen sker på baggrund af den udvikling fonden står overfor.

- Bikubenfonden står over for et kommende generationsskifte i bestyrelsen og store og spændende forandringer de kommende år, hvor fonden fortsætter sit arbejde med at skabe systemiske forandringer på social- og kunstområdet, og hvor dørene slås op til Thoravej 29 i København NV. Her er ambitionen at samle et community af dem, der vil og kan transformere samfundet. Derfor har vi valgt at udvide bestyrelsen med profiler, der har stor samfundsindsigt, stærke ledelseskompetencer og erfaring med blandt andet transformation af organisationer. Jeg glæder mig til samarbejdet, siger bestyrelsesformand i Bikubenfonden Niels Smedegaard.

Maria Rørbye Rønn har bestredet posten som generaldirektør i DR siden 2011, hvor hun kom fra en stilling som direktør for Jura, Politik og Strategi i DR. Hun har blandt andet erfaring med bestyrelsesarbejde fra bestyrelsesposter ved IT Universitetet, Center for Ledelse og Ritzau.

Sheela Maini Søgaard har været CEO og Partner i Bjarke Ingels Group siden 2009 og har erfaring med bestyrelsesarbejde bl.a. som bestyrelsesformand for Dinesen Floor A/S og fra museumsrådet for Statens Museum for Kunst.

Bikubenfondens bestyrelse består hermed af:

Niels Smedegaard, bestyrelsesformand
Thomas Hofman-Bang, næstformand
Dorrit Vanglo
Louise Gade
Marie Nipper
Mads Roke Clausen
Maria Rørbye Rønn
Sheela Maini Søgaard

Læs mere om bestyrelsen her.

Emner

Kategorier

Kontakt

Iben Haugaard

Iben Haugaard

Pressekontakt Kommunikationschef 26 22 09 26