Gå til indhold
Controller med ansvar for regnskaber og økonomisk projektstyring til Bikubenfonden

Nyhed -

Controller med ansvar for regnskaber og økonomisk projektstyring til Bikubenfonden

Er du cand.merc.aud. eller lign. med nogle års erhvervserfaring og har du stort overblik og stærke regnskabsanalytiske kompetencer? Så er du måske Bikubenfondens nye controller.

Bikubenfonden er i rivende udvikling med et stærkt stigende antal projekter og virksomheder, som fondens regnskabsteam står for den økonomiske styring af. Vi lægger vægt på hele tiden at være på teknologisk forkant for at udvikle og effektivisere driften. Til disse opgaver søger Bikubenfonden en controller.

Om stillingen
Som controller vil du blive ansvarlig for flere af de regnskaber, Bikubenfonden administrerer. Regnskaberne tæller både egne regnskaber og regnskaber på vegne af andre fonde. Du er desuden ansvarlig for grundlaget for den økonomiske styring af projekter samt analyser af regnskabsmæssig karakter. 

Følgende opgaver er en del af controllerens daglige arbejde:

  • Udvikling, vedligeholdelse og forbedring af processer og forretningsgange for hele Bikubenfonden samt forankring af disse i organisationen. Vi lægger vægt på at anvende IT-baserede løsninger, der er blandt de nyskabende og førende på markedet.
  • Deltage i videreudvikling og implementering af værktøjer til understøttelse af økonomifunktionens rutiner.
  • Udarbejdelse og rapportering af perioderegnskab med dertil hørende budgetter.
  • Udarbejdelse af årsregnskaber.
  • Faglig sparring i økonomifunktionen om regnskabsforhold mm.
  • Udarbejdelse af reviews og kvalitetssikring af data i forbindelse hermed. Dette gælder for såvel erhvervsmæssige som for uddelingsmæssige aktiviteter.

Som controller vil du blive en del af Bikubenfondens regnskabsteam, der desuden består af en regnskabsansvarlig og to regnskabsassistenter. Teamet er kendetegnet ved et stærkt engagement, faglig sparring og en uformel tone. Vi tilbyder fast løn efter kvalifikationer samt pension. Herudover tilbyder vi ulykkes- og sundhedsforsikring.

Din profil
Vi søger en engageret person, der kan håndtere mange forskelligartede opgaver og arbejde selvstændigt i et team. Du skal være pligtopfyldende, mødestabil og være åben for forandringer. Hos os har man ret og pligt til at sige sin mening, så mod og personlig integritet er i højsædet.

Du er uddannet cand.merc.aud. eller lign. med nogle års erhvervsmæssig erfaring. Du har arbejdet med bogholderi og regnskab og haft berøring med fagets mange forskellige facetter. Det vil være en fordel, men ikke et krav, at du har erfaring og kurser inden for skat.

Du skal have flair for IT og være stærk bruger i Navision og superbruger i Excel samt beherske Word og Power Point. Det vil være en fordel, hvis du har erfaring med Jetreport eller tilsvarende løsninger.

Du skal have gode kommunikative evner, og udover dansk skal du kunne korrespondere på engelsk.

Ansøgning
Du bedes sende ansøgning og cv pr. mail til finansdirektør Henning Skovlund Pedersen, hesk@bikubenfonden.dk. Evt. spørgsmål på tlf. 33 77 93 90. Ansøgningsfrist mandag den 13. februar 2017 kl. 12:00. Stillingen ønskes besat pr. 1. april eller snarest derefter. Første samtaler gennemføres umiddelbart efter ansøgningsfrist. I forbindelse med ansættelsesforløbet vil der evt. blive gennemført en personprofiltest.

Om Bikubenfonden
Bikubenfonden er en uafhængig, erhvervsdrivende fond, hvis afkast går til sociale og kulturelle formål, som er til gavn for samfundet. Fonden anvender ca. 70 millioner kroner om året til filantropisk arbejde i hele Kongeriget Danmark. I disse år udvikler Bikubenfonden sig fra at være en traditionel fond, der alene uddeler penge, til en fond, der arbejder mere proaktivt for at skabe forandringer i samfundet og bedre vilkår for kunsten.

Læs mere om Bikubenfonden her: www.bikubenfonden.dk

Emner

Tags

Pressekontakt

Iben Haugaard

Iben Haugaard

Pressekontakt Kommunikationschef 26 22 09 26
Julie Salling Lind

Julie Salling Lind

Pressekontakt Kommunikationsmedarbejder Visuel kommunikation 31 76 83 77