Gå til indhold
Direktør i Bikubenfonden Mette Marcus har valgt at gå nye veje

Nyhed -

Direktør i Bikubenfonden Mette Marcus har valgt at gå nye veje

Efter 10 år i Bikubenfonden har direktør og ansvarlig for fondens kunstområde Mette Marcus besluttet at gå nye veje.

Mette Marcus blev ansat som chef for Bikubenfondens kunstområde i 2013 og blev i 2021 en del af fondens direktion. Hun har været en drivende kraft i den strategiske udvikling, som Bikubenfonden har været igennem de seneste år, hvor fonden er gået fra alene at være en uddelende fond til i dag at arbejde med mange forskellige filantropiske virkemidler.

"Efter 10 år i Bikubenfonden har jeg besluttet, at jeg vil prøve noget nyt. Nogen vil måske undre sig over, at man kan sige op fra sådan en privilegeret stilling. Men som en klog mand har sagt til mig: "Livet går så hurtigt, så det er godt at dele det op i kapitler". Det har været super inspirerende og udfordrende at være med til at udvikle Bikubenfonden sammen med så kompetente og dedikerede kolleger. Jeg glæder mig særligt over at vide, at Art Hub Copenhagen i 2024 vil flytte til Thoravej 29 i Nordvest og folde ambitionerne ud som udviklingssted for den internationale billedkunst med atelierer og værksteder og hvor også scenekunsten vil få enestående faciliteter for kunstnerisk udvikling. Jeg har en række ideer og mulige spor, som jeg glæder mig til at forfølge, når jeg har haft sidste dag i fonden, og jeg er både spændt og energifyldt over, hvad fremtiden bringer” siger Mette Marcus, som fortsætter i sin stilling, indtil en god overlevering har fundet sted.

”Mette Marcus har med sin kreativitet og handlekraft været uvurderlig i forhold til den strategiske udvikling, Bikubenfonden har undergået. Hun har blandt andet været med til at søsætte kunstinstitutionen Art Hub Copenhagen og lagt stenene til det community, som vi er i gang med at bygge op i København NV. Vi har været utroligt glade for det strategisk skarpe blik og smittende engagement, som Mette har bidraget med, og vi ønsker hende det bedste fremover", siger administrerende direktør Søren Kaare-Andersen.

Bikubenfonden vil i den kommende tid overveje, hvordan en ny organisering skal se ud og melder ud, når den er på plads.

Emner

Kategorier

Kontakt

Iben Haugaard

Iben Haugaard

Pressekontakt Kommunikationschef 26 22 09 26