Gå til indhold
Er du Bikubenfondens nye studentermedhjælper?

Nyhed -

Er du Bikubenfondens nye studentermedhjælper?

Vil du med i maskinrummet hos en fond i rivende udvikling? Og kunne du tænke dig at være med til at nyskabe muligheder for unge på kanten og for aktuel billed- og scenekunst? Så kig med her. Lige nu søger vi nemlig en ny studentermedhjælper til Bikubenfondens ledelsessekretariat.

I Bikubenfonden har vi fokus på to forskellige områder i vores arbejde: unge på kanten og aktuel scene- og billedkunst. På kunstområdet arbejder vi for at bane vejen for kunstnerisk udvikling ved at skabe rum for eksperimenter, nytænkning og kunstinstitutioners udvikling. På socialområdet arbejder vi for at nyskabe muligheder for unge i alderen 13 til 30 år, der har været anbragt, er hjemløse eller står uden for job og uddannelse.

Som studentermedhjælper i ledelsessekretariatet bliver du tilknyttet et lille team, der arbejder på tværs af hele organisationen, som består af ca. 30 kolleger. Du vil få berøring med både vores kunstområde og socialområde, som hver især også har en studentermedhjælper tilknyttet.

Du vil komme til at arbejde med:  

 • Administrative og praktiske opgaver i ledelsessekretariatet.
 • Opgaver ifm. vores kollegieprogram i New York, Academic Guest House.
 • Research og administrative opgaver ifm. nye initiativer og udvikling af vores tværgående filantropiske metoder og tilgange.
 • Planlægning og afvikling af tværgående arrangementer – fx debatsaloner og seminarer.
 • Udarbejdelse og grafisk opsætning af materiale (primært Power Point) til bl.a. bestyrelsesmøder og øvrig kommunikation. 
 • Koordinering og booking af møder inkl. forberedende og opfølgende arbejde.
 • Andre ad-hoc opgaver i relation til alle vores aktiviteter.

Vi søger en studentermedhjælper, der:

 • Er i gang med en relevant videregående uddannelse på tredje eller starten af fjerde studieår.  
 • Formår at kommunikere klart og præcist – både mundtligt og skriftligt.
 • Har øje for detaljen og finder stor nydelse i struktur og en velplanlagt kalender.
 • Trives i et arbejdsmiljø, hvor vi insisterer på at have det godt og sjovt, selvom der indimellem er højt tempo.
 • Kan arbejde selvstændigt og samvittighedsfuldt og samtidig bevare overblikket over mange små og store opgaver

Stillingen forudsætter ikke særlig faglig indsigt i hhv. social- eller kunstområdet, men du må gerne have et drive for at være med til at skabe forandringer i samfundet. Den gennemsnitlige arbejdstid for jobbet er 15 timer om ugen.

I jobbet kommer du til at referere til Mette Roer, der er chef for Ledelsessekretariatet.

Hvis du vil høre mere om stillingen, er du velkommen til at tage kontakt til studentermedhjælper Josefine Thorsteinsson på jft@bikubenfonden.dk eller chef for ledelsessekretariatet Mette Roer på mr@bikubenfonden.dk.

Ansøgning og CV sendes til jft@bikubenfonden.dk.

Deadline for ansøgning er onsdag den 20. juni 2023 kl. 08.00.

Samtaler afholdes i uge 26. Forventet opstart er starten af august 2023.

Om Bikubenfonden:
Bikubenfonden er en erhvervsdrivende fond, der arbejder med at nyskabe muligheder for unge på kanten og for aktuel scene- og billedkunst. Vi er en værdibåret organisation, hvor tilliden til den enkelte og til fællesskabet trumfer rigide regler og rammer. En organisation, hvor udvikling stortrives, og engagementet er ekstraordinært. Trivslen er god, dialogen er åben og fagligheden er høj. I Bikubenfonden tager vi ansvar for hinanden og for det samfund, vi er en del af. Vi er initiativtagere til og del af communityet Thoravej 29, som du kan læse om her: www.thoravej29.dk. Bemærk dog, at arbejdsstedet pt. er Enigheden på Lygten 39. 

Emner

Kategorier

Kontakt

Iben Haugaard

Iben Haugaard

Pressekontakt Kommunikationschef 26 22 09 26