Gå til indhold
Marianne With Bindslev tiltræder som kommunikationschef i Hjem til Alle alliancen og ansættes samtidig som chef for public affairs i Bikubenfonden. Således fordeler hun sin tid mellem de to roller.
Marianne With Bindslev tiltræder som kommunikationschef i Hjem til Alle alliancen og ansættes samtidig som chef for public affairs i Bikubenfonden. Således fordeler hun sin tid mellem de to roller.

Nyhed -

Kommunikationschef til Hjem til Alle alliancen

Den 1. maj tiltrådte Marianne With Bindslev som kommunikationschef i Hjem til Alle alliancen, der arbejder på at afskaffe hjemløshed blandt unge inden 2030. Samtidig ansættes Marianne som chef for public affairs i Bikubenfonden, der er initiativtager til og deler lokaler med Hjem til Alle alliancen. Således fordeler hun sin tid mellem de to roller.

”Jeg er meget glad for at være lykkedes med at få så stærk en kompetence som Marianne med i arbejdet for at stoppe hjemløshed blandt unge. Marianne får en vigtig opgave med at styrke vores arbejde for en hjemløshedsreform, hvor adgangen til en bolig er central for at løfte gruppen af udsatte unge ud af hjemløshed” siger direktør i Hjem til Alle alliancen, Vibe Klarup.

Fremadrettet ansættes Marianne også som chef for public affairs i Bikubenfonden.

”For at lykkes med at nyskabe muligheder for aktuel billed- og scenekunst og løfte udsatte unge fra kanten er det afgørende at samle vores interessenter om politiske løsninger på social- og kunstområdet. Marianne er med sine kompetencer den helt rigtige til at drive dette arbejde – og jeg er glad for at byde hende velkommen ombord,” siger direktør i Bikubenfonden, Søren Kaare-Andersen.

Marianne (f. 1978) er uddannet cand.comm i journalistik og socialvidenskab fra RUC og har været ansat på bl.a. Politiken og Kristeligt Dagblad. Hun kommer fra en stilling som pressechef i Børns Vilkår, hvor hun har bidraget til at professionalisere organisationens arbejde med kommunikation, viden og politik.

”Jeg ser frem til sammen med dygtige kollegaer i Bikubenfonden, Hjem til Alle alliancen og vores samarbejdspartnere at nyskabe og finde løsninger på komplekse problemer. På hjemløseområdet har vi knap 2000 hjemløse unge og antallet er steget drastisk de seneste 10 år. I et velfærdssamfund som det danske må og skal vi gribe den enkelte, når fundamentet skrider. Den gode nyhed er, at vi ved, der findes en vej – den vej kræver politisk vilje,” siger Marianne With Bindslev.

Emner

Kategorier

Kontakt

Iben Haugaard

Iben Haugaard

Pressekontakt Kommunikationschef 26 22 09 26
Jeppe Bo Rasmussen

Jeppe Bo Rasmussen

Pressekontakt Chef for public affairs og kommunikation på kunstområdet 24 40 18 97
Emilie Beck Vestergaard

Emilie Beck Vestergaard

Pressekontakt Content Manager Visuel kommunikation 20 95 22 70
Karen Marstrand Mygind

Karen Marstrand Mygind

Pressekontakt Chef for public affairs og kommunikation på socialområdet 31 58 43 74