Gå til indhold
Marie Louise Andergren Andersen ansat som ny chef for public affairs i Bikubenfonden. Foto: Klaus Rudbæk
Marie Louise Andergren Andersen ansat som ny chef for public affairs i Bikubenfonden. Foto: Klaus Rudbæk

Nyhed -

Ny chef for public affairs og kommunikation på det sociale område i Bikubenfonden

Marie Louise Andergren Andersen starter den 1. oktober som ny chef for public affairs og kommunikation på det sociale område i Bikubenfonden.

43-årige Marie Louise Andergren Andersen kommer fra en rolle som kommunikationschef i Egmont Fonden og har gennem 13 år haft strategiske og ledende kommunikations- og PA-stillinger i Egmont Fonden, Socialministeriet, Miljøministeriet samt interesseorganisationen Danske Advokater. Og før det en fortid som journalist på Berlingske og Altinget.

Et stort velkommen til Marie, som med sin store erfaring og kompetencer skal videreudvikle Bikubenfondens indsats for at nyskabe muligheder for unge på kanten. Alt for mange unge har svært ved at mestre deres liv, lever i hjemløshed og står uden for fællesskaber, job og uddannelse. Med Marie ombord kan vi fortsætte arbejdet med at nytænke systemerne omkring de unge, så de politiske løsninger er langsigtede og favner de unges behov,” siger direktør for det sociale område i Bikubenfonden, Sine Egede Eskesen.

Jeg ser frem til at bidrage med mine erfaringer til en vigtig sag. Et stigende antal unge står i dag udenfor fællesskaberne og har hverken job, uddannelse eller bolig. Det er komplekse problemer som vi ikke kan løse alene. Jeg tror på, at der er brug for at afprøve nye måder at arbejde på som fond og i stærkt samarbejde med andre, hvis vi for alvor skal lykkes. Derfor glæder jeg mig til at tage del i Bikubenfondens arbejde med at samle aktører om innovative løsninger for at løfte unge væk fra kanten,” siger Marie Louise Andergren Andersen.

Marie Louise Andergren Andersen erstatter Marianne With Bindslev, der skal til USA og bo sammen med sin familie i to år.

Der skal lyde en stor tak til Marianne With Bindslev, der har udviklet Bikubenfondens politiske arbejde. Særligt er det lykkedes at sætte behovet for at sikre unge den støtte, de har brug for i overgangen på den politiske dagsorden sammen med alliancen ‘Policy Lab’. Nu skal stafetten føres videre, så de politiske ambitioner i aftalen ‘Børnene Først’ veksles til tiltag, der kan skabe positive langsigtede forandringer på området,” siger Sine Egede Eskesen.

Emner

Pressekontakt

Iben Haugaard

Iben Haugaard

Pressekontakt Kommunikationschef 26 22 09 26
Emilie Beck Vestergaard

Emilie Beck Vestergaard

Pressekontakt Content Manager Visuel kommunikation 20 95 22 70