Gå til indhold
Ny konference i naturintegreret socialt arbejde for unge

Nyhed -

Ny konference i naturintegreret socialt arbejde for unge

At gå under trækronerne i stilhed, at holde en bille i hånden eller at komme i mål med at tænde sit eget knitrende bål kan have effekt for unge. Det kan både ske i øjeblikket, men også på længere sigt, når indsigterne lever videre i hverdagen.

Bikubenfondens program Natur til et godt liv – Laboratoriet inviterer til en konference i Svanninge Bjerge på Sydfyn mandag d. 9. september 2024 fra kl. 9.30-16.00.

På konferencen vil unge, praktikere, ledere og forskere dele ny viden om at integrere natur i sociale forløb. Vi skal også diskutere, hvordan vi kan sikre bedre løsninger for unge i mistrivsel på tværs af kommuner, organisationer og civilsamfund.

Du kan blandt andre møde Peter Qvortrup Geisling, læge, journalist og forskningsformidler, Christoffer Hansen, pædagog, leder og grundlægger af PLAY.dk, Søren Andkjær, forsker i friluftsliv og uderummets betydning for sundhed, og Tina Wahl, socialchef i Faaborg-Midtfyn Kommune.

Konferencen er tiltænkt dig, der arbejder i enten en kommune, region, NGO eller fond og interesserer dig for natur, unge og socialt arbejde. Konferencen afholdes på Odensevej 160, 5600 Faaborg. Vi er udendørs hele dagen, så husk tøj og sko efter vejret.

Konferencen er gratis, men med et begrænset antal pladser. Tilmelding sker her.

Du finder programmet her.

Har du spørgsmål til konferencen, kan du kontakte:

Caroline-Marie Vandt Madsen, leder af Svanninge Bjerge og Natur til et godt liv - Laboratoriet, på cmvm@bikubenfonden.dk eller +45 31 37 56 82.

Katrine Hulgaard, biolog og udviklingsmedarbejder, på khd@bikubenfonden.dk eller +45 31 22 38 11.


Emner

Kategorier

Kontakt

Emilie Refsgaard

Emilie Refsgaard

Pressekontakt Chef for public affairs og kommunikation på socialområdet (barselsvikar) 30 48 46 40