Gå til indhold
Jacob Schjørring kommer fra Interventionsenheden i Rockwool Fonden og har gennem ti år arbejdet med offentlig innovation.
Jacob Schjørring kommer fra Interventionsenheden i Rockwool Fonden og har gennem ti år arbejdet med offentlig innovation.

Nyhed -

​Ny rådgiver til socialområdet i Bikubenfonden

Jakob Schjørring er ansat som seniorrådgiver og konceptudvikler på socialområdet i Bikubenfonden. Han kommer fra Interventionsenheden i Rockwool Fonden, hvor han de seneste tre år har haft ansvar for at tilrettelægge innovationsprocesser og konceptudvikle indsatser målrettet udsatte unge på tværs af fonden, kommuner, uddannelsesinstitutioner og NGO’er.

Forinden har 43-årige Jakob Schjørring arbejdet ti år i MindLab, et tværministerielt innovationslab som var en af hovedkræfterne bag udbredelsen af den bruger- og designdrevne tilgang til offentlig innovation i Danmark i 2010-erne.

”I Bikubenfonden er vi optagede af, hvordan vi som fond kan være med til at skabe og udvikle bæredygtige innovative løsninger på socialområdet. Dette fokus bliver styrket med Jakobs viden fra arbejdet med målgruppen og hans kompetencer og erfaring med at skabe social innovation fra bl.a. Rockwool Fonden og MindLab,” siger chefen for socialområdet i Bikubefonden, Sine Egede.

Jakob ser frem til arbejdet med at løfte unge fra kanten i Bikubenfonden. 

”Bikubenfondens ambition om at gøre ansøgningsprocesser til innovationsprocesser matcher fuldstændig min erfaring med, at det både er svært, tager tid og oftest kræver videns- og processtøtte at nyskabe muligheder for unge på kanten. Jeg ser utrolig meget frem til at være en del af et team, der vil understøtte alle de dygtige aktører på området med netop dét,” siger han. 

Emner

Pressekontakt

Iben Haugaard

Iben Haugaard

Pressekontakt Kommunikationschef 26 22 09 26
Julie Salling Lind

Julie Salling Lind

Pressekontakt Kommunikationsmedarbejder Visuel kommunikation 31 76 83 77