Gå til indhold
Regnskabsassistent til Bikubenfonden – seks måneders vikariat

Nyhed -

Regnskabsassistent til Bikubenfonden – seks måneders vikariat

Har du lyst til at arbejde med regnskab og sekretariatsopgaver? Så har vi brug for dig til et vikariat hurtigst muligt.

Du kommer til at arbejde i Bikubenfondens økonomiafdeling og refererer sammen med resten af teamet til finansdirektøren. Arbejdsstedet er Fondenes Hus, Otto Mønsteds Gade 5, København V. Fonden varetager også bogholderi og regnskabsudarbejdelse for andre fonde og selskaber indenfor og udenfor huset.

Dine arbejdsopgaver vil fortrinsvis omfatte følgende opgaver:

  • Kreditorbogholderi for egne fonde og selskaber samt udbetaling af bevillinger
  • Betalinger
  • Debitorbogholderi og administration af rykkerprocedure
  • Bogføring af finansposter
  • Bankafstemninger
  • Behandling af rejseudlæg betalt med Mastercard for vores ansatte
  • Diverse forskelligartede regnskabs- og administrative opgaver

Du tilbydes et seks måneders vikariat på fuldtid i fondens økonomiafdeling, hvor fleksibilitet, humor og en uformel tone vil være en del af dagligdagen. Du vil komme til at arbejde i en økonomigruppe på fire-fem personer.

Det forventes, at du er selvstændig og selvigangsættende. Du skal desuden have gode samarbejds- og kommunikationsevner, idet jobbet byder på en stor kontaktflade med dine kollegaer. Endvidere skal du være engageret i dit arbejde og sætte en ære i at udføre dine arbejdsopgaver så godt som muligt. Du skal være mødestabil og åben for forandringer. Hos os har man ret og pligt til at sige sin mening, så mod og personlig integritet er i højsædet.

Vi tilbyder en fast løn efter kvalifikationer. Herudover tilbyder vi gunstig frokostordning, frugtordning og massageordning.

Vi ser helst, at du har arbejdet med bogholderi igennem en årrække og du må meget gerne have erfaring med specielt kreditorbogholderi. Vi forudsætter, at du har en relevant uddannelse, men din erfaring med de nævnte opgaver er det vigtigste.

Det er vigtigt, at du er fortrolig med at arbejde i Navision. Endvidere må du gerne beherske Excel og Word samt have flair for IT generelt.

Din ansøgning skal sendes til finansdirektør Henning Skovlund Pedersen på email: hesk@bikubenfonden.dk. Såfremt du har behov for yderligere oplysninger, så kontakt Liss Jensen på mobil 26 62 26 72 eller finansdirektør Henning Skovlund Pedersen på 24 26 62 63.

Ansøgninger behandles snarest muligt og vi forudsætter, at du kan begynde straks. Du vil modtage svar på samme e-mail, som ansøgningen er fremsendt på.

Bikubenfonden er en uafhængig, erhvervsdrivende fond, hvis afkast går til sociale og kulturelle formål, som er til gavn for samfundet. I 2016 anvendte fonden 92 millioner kroner til filantropisk arbejde i Kongeriget Danmark. På det sociale område har fonden særligt fokus på unge i aldersgruppen 13-30 år med komplekse sociale problemer. På det kulturelle område har fonden særligt fokus på scenekunst og billedkunst.

Emner

Kontakt

Iben Haugaard

Iben Haugaard

Pressekontakt Kommunikationschef 26 22 09 26
Jeppe Bo Rasmussen

Jeppe Bo Rasmussen

Pressekontakt Chef for public affairs og kommunikation på kunstområdet 24 40 18 97
Emilie Refsgaard

Emilie Refsgaard

Pressekontakt Chef for public affairs og kommunikation på socialområdet (barselsvikar) 30 48 46 40
Marie Futtrup

Marie Futtrup

Pressekontakt Kommunikationsmedarbejder 31 78 59 27