Gå til indhold
Reumert-salon på Aalborg Teater

Nyhed -

Reumert-salon på Aalborg Teater

Fredag den 28. februar danner Aalborg Teater rammen for en Reumert-salon om scenekunstens fornyelse og tilgængelighed. Debatten hedder ’Teater for alle?’ og vil blive afholdt efter forestillingen ’Vinterrejse’, der har premiere på Aalborg Teater dagen før.

Debatten foregår på teatrets Lille Scene og styres af Reumert-jurymedlem Gregers Dirckinck-Holmfeld, der vil føre diskussionen med et panel, bestående af instruktør Jakob Schokking og medvirkende i Aalborg Teaters ”Vinterrejse”, skuespillerne Solbjørg Højfeldt og Jacob Bloch, samt komponist Gert Sørensen. 

Debatten stiller spørgsmålet: Er dette kun teater for nørder og feinschmeckere, eller kan alle få glæde af et stykke som ’Vinterrejse’?

Reumert-saloner

Reumert-saloner er en del af Bikubenfondens ønske om at få Årets Reumert til at leve hele året. Målet er at skabe debat om scenekunstens betydning og at tiltrække både fagfolk og et bredere teaterinteresseret publikum. Reumert-salonerne fokuserer på at skabe en aktuel og samfundsrelevant teaterdebat og finder sted over hele landet.

Arrangementerne er gratis.

www.aaretsreumert.dk


Se film fra den seneste Reumert-salon: http://www.youtube.com/watch?v=cKaeLSMbWeM


Related links

Emner

Tags

Pressekontakt

Iben Haugaard

Iben Haugaard

Pressekontakt Kommunikationschef 26 22 09 26
Julie Salling Lind

Julie Salling Lind

Pressekontakt Kommunikationsmedarbejder Visuel kommunikation 31 76 83 77