Gå til indhold
Studentermedhjælper med interesse for bæredygtighed søges

Nyhed -

Studentermedhjælper med interesse for bæredygtighed søges

Drømmer du om at arbejde med bæredygtighed, så har du lige nu chancen for at sætte dig ind i begreber og udvikling inden for netop dette felt. Vi søger nemlig en studentermedhjælper til Bikubenfondens arbejde med ESG-rapportering og bæredygtighed.

I Bikubenfonden ligger fokus på bæredygtighed som en naturlig del af at bedrive filantropi, og vi har en stor opmærksomhed mod at agere hensigtsmæssigt i forhold til både miljø og klima, sociale forhold og selskabsledelse. Vores indsatser på både kunst og socialområdet har et iboende formål om at skabe et bæredygtigt samfund, hvor både menneskeligt og kunstnerisk potentiale kan udfolde sig. Og i vores naturområde Svanninge Bjerge har vi omlagt skoven til vildskov med formålet om at genoprette økosystemer og højne biodiversiteten.

For at kunne udvikle os til at agere endnu mere ansvarligt og være transparente om, hvordan vi agerer, er vi lige nu i gang med det forberedende arbejde til ESG-rapportering samt udvikling af politikker, der skal sikre fokus på bæredygtighed. Arbejdet sker i samarbejde med konsulenthuset PWC og foregår på tværs af hele vores organisation i et fastlagt forløb.

Som studentermedhjælper bliver du tilknyttet kommunikationsteamet og den tværgående arbejdsgruppe, der driver arbejdet omkring bæredygtighed. Du vil blandt andet komme til at arbejde med følgende opgaver:  

 • Koordinering og booking af møder på tværs af organisationen.
 • Planlægning og afvikling af workshops og events.
 • Udarbejdelse af materiale (primært Power Point) til bl.a. workshops og bestyrelsesmøder.
 • Bearbejdning af data og indsigter fra workshops.
 • Være pennefører på politikker for bæredygtighed og implementeringsplan for organisationen.
 • Bidrage til løbende kommunikation omkring bæredygtighed internt og eksternt.
 • Andre ad-hoc opgaver i relation til vores aktiviteter omkring bæredygtighed.

Vi søger en studentermedhjælper, der:

 • Er i gang med en videregående uddannelse på tredje eller starten af fjerde studieår – gerne med bæredygtighed som del af emneområdet, men ikke et krav.  
 • Har interesse for organisationsudvikling og bæredygtighed og lyst til at lære fagsproget, opsøge ny viden og inspiration omkring emnet og dele ud af den.
 • Har øje for detaljer og sans for struktur.
 • Formår at kommunikere klart og præcist – og mestrer både dansk og engelsk.
 • Trives i et arbejdsmiljø, hvor vi insisterer på at have det godt og sjovt, selvom der indimellem er højt tempo.
 • Kan arbejde selvstændigt og samvittighedsfuldt og samtidig bevare overblikket over mange små og store opgaver.

Den gennemsnitlige arbejdstid for jobbet er 15-20 timer om ugen.

I jobbet kommer du til at referere til og have den faglige sparring med kommunikationschef Iben Haugaard. Hvis du vil høre mere om stillingen, er du velkommen til at tage kontakt på ih@bikubenfonden.dk. Ansøgninger og CV sendes til job@bikubenfonden.dk.

Deadline for ansøgning er tirsdag den 5. september 2023 kl. 08.00.

Samtaler afholdes i uge 36/37. Forventet opstart i begyndelsen af oktober 2023.

Om Bikubenfonden:
Bikubenfonden er en erhvervsdrivende fond, der arbejder med at nyskabe muligheder for unge på kanten og for aktuel scene- og billedkunst. Vi er en værdibåret organisation, hvor tilliden til den enkelte og til fællesskabet trumfer rigide regler og rammer. En organisation, hvor udvikling stortrives, og engagementet er ekstraordinært. Trivslen er god, dialogen er åben og fagligheden er høj. I Bikubenfonden tager vi ansvar for hinanden og for det samfund, vi er en del af. Vi er initiativtagere til og del af communityet Thoravej 29, som du kan læse om her: www.thoravej29.dk. Bemærk dog, at arbejdsstedet pt. er Enigheden på Lygten 39. 

Emner

Kategorier

Kontakt

Iben Haugaard

Iben Haugaard

Pressekontakt Kommunikationschef 26 22 09 26