Gå til indhold
Bikubenfondens Årsrapport 2016

Pressemeddelelse -

Bikubenfondens Årsrapport 2016

2016 var året, hvor Bikubenfonden fik ny strategi. Det kom til udtryk i en række aktiviteter, som er beskrevet i Bikubenfondens Årsrapport 2016.

”Bikubenfonden har gennem de seneste par år gennemgået en markant forandring. Tidligere havde fonden en praksis med fokus på donationer. Men med den nye strategi bevæger Bikubenfonden sig i retning af at agere som en proaktiv, samarbejdsorienteret og engagerende fond. I vores filantropiske virke er vi optaget af at anvende flere forskellige filantropiske virkemidler end alene at støtte nye, gode projekter og indsatser økonomisk.” Sådan skriver ledelsen blandt andet i Bikubenfondens Årsrapport 2016.

Implementeringen af den ny strategi er en længere proces, hvor fonden gradvist vil flytte sit fokus i forhold til uddelinger og tilgang til det filantropiske arbejdet. Dog kom den nye strategi til udtryk i en række af fondens aktiviteter, som er beskrevet i årsrapporten 2016.

I 2016 uddelte Bikubenfonden 92 mio. kr. til fondsformål, herunder 40 mio. kr. til sociale formål og 47 mio. kr. til kunst og kultur samt 5 mio. kr. til andre formål.

Læs mere om ny strategi og nøgletal her http://www.bikubenfonden.dk/bikubenfondens-arsrapport-2016

Emner

Kategorier


Bikubenfonden er en uafhængig, erhvervsdrivende fond, hvis afkast går til sociale og kulturelle formål, som er til gavn for samfundet. Fonden anvendte i 2016 92 millioner kroner til filantropisk arbejde i Danmark og til dels Grønland. På det sociale område har fonden særligt fokus på unge i aldersgruppen 13-30 år med komplekse sociale problemer. På det kulturelle område har fonden særligt fokus på scenekunst og billedkunst.

Kontakt

Iben Haugaard

Iben Haugaard

Pressekontakt Kommunikationschef 26 22 09 26
Jeppe Bo Rasmussen

Jeppe Bo Rasmussen

Pressekontakt Chef for public affairs og kommunikation på kunstområdet 24 40 18 97
Emilie Refsgaard

Emilie Refsgaard

Pressekontakt Chef for public affairs og kommunikation på socialområdet (barselsvikar) 30 48 46 40
Marie Futtrup

Marie Futtrup

Pressekontakt Kommunikationsmedarbejder 31 78 59 27