Få vores nyheder på mail

Mungo Park Kolding er vært for årets første Årets Reumert-salon

Pressemeddelelse   •   Mar 11, 2015 11:20 CET

I anledningen af urpremieren på monologen Folkeskolereformen skal der diskuteres aktualitetsteater, når Reumert-salonen indtager Mungo Park Koldings foyer 16. marts.

Årets Reumert-salonerne arrangeres af Bikubenfonden, som står bag den årlige overrækkelse af teaterprisen Årets Reumert. Reumert-salonerne er en tilbagevendende event, som popper op på landets scener frem til Reumert-prisshowet i juni.

Salonen er gratis, men kræver tilmelding.

ÅRETS REUMERT-SALON

Aktualitetsteater – Er det nu det nye?

Tid: 16. marts 2015 kl. 18:30-19:30

Sted: Mungo Park Koldings foyer

Virkelighedens tragedier og politiske skandaler bliver vendt og drejet på de danske scener som aldrig før. Vi vender vrangen ud på de aktuelle iscenesættelser og undersøger form, forcer og forventninger i årets første Reumert-salon.

Panelet består af skuespiller, forfatter og kunstnerisk leder for danskdansk Hassan Preisler, direktør for Mungo Park Kolding Lasse Bo Handberg og adjunkt ved Institut for ledelse, politik og filosofi på CBS, Søren Friis Møller.

Moderater: Rie Hammer, Reumert-jury-medlem

Der er gratis adgang til salonen, men tilmelding er påkrævet.

Læs mere på www.aaretsreumert.dk og følg Årets Reumert på www.facebook.com/aaretsreumert


Kontakt, Bikubenfonden og Årets Reumert:

Kommunikationschef
Trine Gammelgaard
Tlf.: dir.: 33 77 93 81/ mobil: 60 91 96 78
tg@bikubenfonden.dk


Kontakt, Mungo Park Kolding:

PR-ansvarlig
Anne Splittorff
Tlf.: 29 71 00 02 / 26 36 57 75
anne@mungoparkkolding.dk

Bikubenfonden er en uafhængig, erhvervsdrivende fond, der uddeler midler fra fondens afkast og formue til gavn for samfundet, primært inden for kultur og sociale formål.

Udover at uddele midler til projekter inden for kultur og sociale formål, udvikler Bikubenfonden også egne projekter, herunder prisuddelingerne Årets Reumert, Kronprinsparrets Priser og Udstillingsprisen Vision. Som led i visionen om, at fonden skal være aktivt engageret i pleje og bevaring af den danske natur, ejer og driver Bikubenfonden naturområdet Svanninge Bjerge på Sydfyn.

Vedhæftede filer

PDF-dokument

Kommentarer (0)

Tilføj kommentar

Kommentar

Ved at indsende kommentaren accepterer du, at dine personoplysninger behandles i overensstemmelse med Mynewsdesks privatlivspolitik.