Gå til indhold
Spørg om ansøgningsrunden ’Unge på kanten uden job og uddannelse’

Nyhed -

Spørg om ansøgningsrunden ’Unge på kanten uden job og uddannelse’

Har du spørgsmål eller input til vores kommende ansøgningsrunde med fokus på at styrke udsatte unges livsmestring? Så kom til infoarrangement den 20. juni i Århus og den 22. juni i København.

I Bikubenfonden vil vi udvikle og afprøve nye veje for at bringe udsatte unge tættere på job og uddannelse. Derfor inviterer vi civilsamfundsorganisationer, kommuner, forskningsinstitutioner og private aktører til at udvikle stærke koncepter, der styrker de unges livsmestring. Målet er, at de på længere sigt lykkes med job og uddannelse og kommer væk fra kanten af samfundet.

Vi har netop åbnet for en ansøgningsrunde, som skal munde ud i 2-3 koncepter, som vi støtter med op til 10 mio. kr. hver over en periode på op til fem år. Ansøgningsprocessen er længere end sædvanligt og foregår i 3 trin, som giver mulighed for at bruge tid på at uddybe de komplekse problemstillinger, de unge står i og på at udvikle samarbejder og partnerskaber. Ansøgningsrunden tager udgangspunkt i debatoplægget: Unge på kanten – sammen om nye løsninger, som du kan læse her.

I forbindelse med ansøgningsrunden afholder vi to arrangementer i hhv. Århus og København, hvor du kan få mere viden om selve ansøgningsprocessen og kriterier for ansøgningen.

Tid/sted

Aarhus: Den 20. juni kl. 13-15 hos Sager der Samler, Vestergade 43 Baghuset, 8000 Århus C

København: Den 22. juni kl. 10-12 hos Kbh +, Emblasgade 175, 2100 København Ø

Tilmelding: Du kan tilmelde dig ved at skrive til Nanna Sigaard Helbo på nsh@bikubenfonden.dk . Sidste frist for tilmelding er den 15. juni kl. 12 – pladser fordeles efter først-til-mølle-princippet.

Kategorier

Kontakt

Iben Haugaard

Iben Haugaard

Pressekontakt Kommunikationschef 26 22 09 26
Jeppe Bo Rasmussen

Jeppe Bo Rasmussen

Pressekontakt Chef for public affairs og kommunikation på kunstområdet 24 40 18 97
Emilie Refsgaard

Emilie Refsgaard

Pressekontakt Chef for public affairs og kommunikation på socialområdet (barselsvikar) 30 48 46 40
Marie Futtrup

Marie Futtrup

Pressekontakt Kommunikationsmedarbejder 31 78 59 27

Relateret materiale